Не ми се плаче вече.
Пред теб... дори не ми се мълчи.
Дадох ти всичко,
в замяна получих лъжи.
Как да го кажа не зная,
но аз май си тръгвам от теб.
Май стигнахме края
към, който вървиме години наред.
Аз знам, че за теб не е тежко,
но мен леко ме стяга встрани.
Грешка - било е човешко,
но за твоите... не ми останаха прошки.
Е, довиждане мили.
С добро ме помни!
Че тръгвам от теб...
Веднъж и ти ми прости.
© Сияна All rights reserved.