Изгубих теб, изгубих всичко в моя свят.
Изгубих те и болката превзе сърцето ми.
Открадна всички чувства и разби кристала на парченца.
Заби най-голямото в сърцето ми и то се вледени.
Изгубих те и сърцето плаче с ледени сълзи.
Изгубих теб и себе си дори!
Без тебе розата увяхва,
животът ми превръща се в ад.
Изгубих те и от това боли!!!
© Маги Малинова All rights reserved.