Изживях този град,
изживях всяко камъче,
всяка стъпка
и мисъл във стъпката,
всяка болка и стон
в ден студен и безрадостен,
всяка котка настръхнала,
всяко грозно паве,
всеки грозен Альоша
(всъщност хубав навремето,
но сега само статуя).
Изживях и ОМРАЗАТА,
и СМЪРТТА, и СКРЪБТА след това
Преживях!
Сега започва животът ми...
18.12.2009.
© Милена Иванова All rights reserved.