Jun 3, 2014, 9:09 AM  

Изказване на президента 

  Poetry » Civilian
365 0 0

Идеалът на Ботев бил ЕС!?
Господин Плевнелиев, вразумете се!

Тези, които ни взимат младото поколение,

според интелектуалното ви затъмнение

ли са на патриота идеалът?
Или може би, че днес

западняците убиват дребния ни бизнес,

че изнасят милиони в чужбина

и тъй съсипват нашата родина,

че почти нищо в производството не влагат,

че дори за Шенген не ни предлагат.

Това ли Ботев е желал?
"Патриотизмът" ви отдавна е заспал!

 

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??