(Буквално и преносно)
О, нека с теб да си представим,
че на прекрасно място ни поканят.
Пътуваме далеч от вкъщи.
Красиво е. Бензинът свършва.
Наоколо - поле. И пустош.
Навеждаш се. Седалка спускаш.
Ръцете ни са ненаситни. Ние - също.
Не е удобно, ала се прегръщаме.
Да продължа ли? Без спирачка
към храстите летим юнашки.
© Павлина Гатева All rights reserved.