На Роси
Пленяваш с лекота
женските сърца
и без жал мачкаш всяко,
що вече непотребно е за теб.
Искаш ме,
желаеш да попълня
твоята колекция.
Розите, вечерите
и скъпите подаръци
си мислиш,
че ще ме купят.
О, мили,
не знаеш с коя жена
си се захванал!
Ще играя твоята игра,
правилото ти едно
вече го научих –
влюбиш ли се, губиш.
От устните не ще
пробие път
към моето сърце страстта.
Заровете полетяха
и белязаха
началото на нашата игра.
Молитвите кажи си
и се приготви
за най-тежкия погром.
© Николина Божанова All rights reserved.