Sep 17, 2017, 7:13 AM

Излитане 

  Poetry » Love
369 2 10

Дочух авлига

в нощното безсъние,

звучеше есенно,

с нотка на обичане.

Усмихнах се...

и сякаш утрото щастливо

понесе ме,

в своето излитане.

© Дочка Г All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??