Един човек ме срещна сред житата,
на моите покълнали илюзии.
- Не се страхувай, - каза - чудесата,
сега не са в красивите ни думи.
Не са дори в светулките, понеже
изменчиви и те са по природа.
Цветята, есента, снеговалежа...
Минават. А ние... да останем хора.
Приятели, честита да ни е новата 2019- та година!
Бъдете здрави!
© Силвия Илиева All rights reserved.