Изминалият миг е смърт,
не можеш да го върнеш.
И вчерашният ден е смърт –
не можеш да го върнеш.
Изтеклата година е повече от смърт –
във нея има много мигове и много дни.
А истинската смърт е в бъдещето –
направи го безсмъртно!
© Надежда All rights reserved.