Oct 20, 2009, 11:26 AM

Измислям си... 

  Poetry
571 0 1

Измислям си спасителни условия,

захваната за тях да оцелея.

Едно одеяло - да се стопля аз през зимата.

Едно дете - да ме накара да живея.

Един съпруг, за да съм потребна, или пък той на мене.

Една любов - една химера, надеждата, че хубавото е магия.

Един куплет на Киплинг ще ме накара да се боря,

напук на всичко, ще живея както трябва.

Едно е утрото, спасенията много -

спасителни решения при всички случаи.

Когато трябва сама от себе си  да се спасявам,

не зная само как да оцелея.

© Яна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??