Изморих се да бъда основа,
изморих се да нося сама
тази тежест. Да нямам опора.
Да тежи, да боли, да мълча.
Изморих се да давам, да вземат,
да съм слънце, вода и земя,
да ме ползват, захвърлят, заменят.
И накрая... оставам сама.
Изморих се от подли игрички,
от лъжите които плетат
много хора. Изморих се от всички.
По-добре надалеч да стоят.
Изморих се...примирих се накрая
и приемайки свойта съдба
продължавам, макар и да зная,
колко трудна е тази война.