Нима е изненада в този свят?
Днес си беден.Утре си богат!
И тръгваш света да оправяш...
Успехи крехки!Криле на слава
и почести до някакъв момент...
Събуждаш се в карнавален ден.
И маската на щастието пада!
Защо ли?Реве за кръв площада...
Другото е кошмар.Назад остава.
Пак си беден:богат на лоша слава!
© Стойчо Станев All rights reserved.