Dec 23, 2014, 9:01 PM

Изненадай ме 

  Poetry » Love
1100 0 2

Усмихни се в трапчинка тъга.
Говори ми, когато си тиха.
Изгори ме със малка сълза.
Захвърли ме в душа-самодива.

 

Дай ми мъжки мечти в земен мрак…
Запали във очите си свещи.
Татуирай в сърцето ми знак.
Скрий от Бога сто грешника време.

 

Направи ми вечеря в съня…
захапи ме със дяволи-устни,
нарисувай капризна дъга,
по която към теб да се спусна…

 

Изненадай ме… с отказ суров
и се скрий в нежността на кокиче…
Ще повярваш ли в мойта любов,
коленичил, ако те откъсна…

© Михаил Цветански All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря ти, Сиси!
  • Татуирай в сърцето ми знак....захапи ме със дяволи-устни.....
    Страхотни находки......
    Въздействат...
    Браво!
Random works
: ??:??