Изпепелена от любов
Чакам стъпките твои да дойдат при мене,
чакам ръцете ти нежни да ме прегърнат силно,
чакам целувките ти, защото не мога без тях и без тебе,
чакам те, обич моя!
Изпепелена от любов тръгвам сега,
за да ме вземеш в прегръдките ти
и да се отдадем изцяло на нощта...
Изпепелена, трепереща в ръцете ти горя,
Изпепелена, стенейки и наслаждавайки се на любовта!
Като в приказка се чувствам,
сякаш всичко е сън и не искам да свършва.
Обичам те безумно, повече от всичко на света,
но най-хубавото е, когато и ти ми отвръщаш с това!
© Ина Лилова All rights reserved.