Имаш целия свят,
а стоиш затворен в себе си,
дълбоко изчерпан
от своята лудост.
Срещам те случайно
на улицата,
реших да не пресичам
в последния момент.
„Още ли си себе си?” –
те питам,
погледът ти те издава.
„Променила си се,
обади се някой път.” –
казва друг човек от твоето тяло.
И двамата знаем,
че няма да го направя.
© Ивона Иванова All rights reserved.