Apr 15, 2011, 9:37 PM

Изпий едно кафе от мен 

  Poetry
823 0 1

Изпий едно кафе от мен,

горчиво, силно и горещо,

да те стопли в този ден -

на последната ни среща.

 

Вземам си целувките и всичко,

което дадох ти безумно…

Виж, приятел, нищо лично,

нашата любов не струва.

 

Плащам с болки и самотни нощи

една любов, от фалш изтъкана,

една любов, изгубена по пощата…

заради нея ли да ходя аз по мъките?!

 

Ще ти платя кафето, скъпи,

раздялата не ще ти струва нищо.

В този ден помни какво изгуби

и пий кафето - силно и горещо.

© Или Дадарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??