Изпивах чувствата до дъно.
Разпилявах в пропаст любовта.
Жигосвах си сама душата.
Крещях във песента.
Събуждах изгреви отново.
Събирах лъч от пепелта.
Лекувах болката със слово.
Докосвах аз сама смъртта.
Сресвах натежали мисли.
Разделях се с надежди и мечти.
Влюбвах се в хиляди комети.
Крещях и търсех свобода.
Галина Москова
30.09.2011г.
© Галина Москова All rights reserved.
Най-доброто лечение със двустранна позиция
и лекува умората и възражда амбиции...
Който слуша внимателно-тутакси оздравява,
който пише по листите е щастлив, че дарява...