натъгувах се
и се нарадвах
наговорих се
и намълчах
налюбувах се
и обич изповядвах
и нагледах се
и намечтах
.....................................
не зная
пò човек
далѝ съм
и
колко още
ѝма
да догонвам
но
на човек
ще се орисам
и вместо
с`ълзи -
щасти`я
отронвам
© Стоян Минев All rights reserved.
*****