Apr 14, 2007, 5:43 PM

Изповедтта ми... 

  Poetry
542 0 0

Това е моята изповед...
За истината, каято премълчах.
Отдавна знам, че те изгубих,
а още ме е страх.
Когато всичко свърши,
не разбрах, че съм забравил...
За това, което някога ти обещах,
а бях те изоставил...
Но истината е, че
никога преди не съм
се чувствал толкава самотен,
още ме боли, че за теб
съм само спомен.
Да те моля ли да ми простиш?
Нима ще върна дори и дума,
само щом заспиш, без страх
мога изповедта си в теб да зърна.

© Стеси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??