Sep 5, 2008, 12:17 PM

Изпращане 

  Poetry
525 0 0

В самотата на отлитащите птици

и на твоето поредно заминаване,

в тъгата на отронения лист

и в моята самотна фигура

                                сред златото

и пурпурната песен на поредния сезон

изгрява бъдещето на едно очакване.

А блатото намигва и ми казва:

И на едно изпращане!

 

1979

© Катя Пачова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??