Aug 17, 2012, 10:11 AM

Изпращане на последния влак 

  Poetry » Civilian
419 0 3

Допушвам си

последната цигара,

че спира

моят влак на крайна гара.

Защо

не виждам тука посрещачи?

Сега

разбирам, че са изпращачи.

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??