Небето е мъгливо.
Очите са сълзливи.
Сърцето е разбито!
Цветята вехнат.
Животът си отива.
Спри за миг!
Върни отминалото щастие,
замени сълзите с усмивка.
Подсвирни с уста,
не се самосъжалявай,
просто живей,
бъди силен,
заради себе си,
не заради другиго!
Изправи се!
© Красимира Кръстева All rights reserved.