Изпълваш ме с любов. Това е
красива, топлеща надежда.
Душата ми за теб мечтае.
Изпълваш ме с любов. Това е...
И повече във мен от рай е -
гръдта ти моята зарежда.
Изпълваш ме с любов. Това е
красива, топлеща надежда.
Сърцето нежно те желае.
Изпълваш ме с любов. Това е...
Животът откровеност вае.
Духът ти в щастие отвежда.
Изпълваш ме с любов. Това е
красива, топлеща надежда.
© Асенчо Грудев All rights reserved.