Apr 14, 2008, 5:47 PM

Изтривам те 

  Poetry
1052 0 6

Изтривам  те

Оставям те назад,
на хиляди парчета счупен,
събран на куп
... и драсвам клечката...
Животът ми отново е откупен.

Оставям те зад мен.
Не те изпях докрай,
не тази песен ми се пее,
                    ... съжалявам.
На спирката оставаш сам,
                     аз продължавам.

Написах те
на белия си лист.
Но смисъл губеше там всяка дума.
Рисувах те...
Добре, че те рисувах със молив...
Изтривам те със стара гума.


© Мари Пиф All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??