Изтъквам само две причини
Тинейджърските ми години,
минаваха край мен в галоп.
Аз ще изтъкна две причини,
във хаоса да бъда "топ".
Дойдох със навици от село
и във града ги съхраних.
Напред със тях аз тръгнах смело
и в прехода ги доразвих.
Аз търсех пътя отговорно,
в посока права се държах,
и трудейки се неуморно,
изкачването извървях.
И друго... рано аз се влюбих.
Изстрадах първата любов.
В Романтиката сили губех,
на всички жертви бях готов!
И във това намирах смисъл.
Доброто в себе си градих.
На любовта се бях орисал,
и себе си ѝ подарих!
19.10.2017г. София
© Христо Славов All rights reserved.