Dec 3, 2007, 10:16 AM

Извинение 

  Poetry » Civilian
1336 0 8
Извиняваш ми се. Казваш "прости".
А знаеш ли какво е извинение?
Тънък слой истина
върху дебел слой лъжа.
Кажи ми как да ти простя?
Не можеш да побеждаваш във всяка игра.
Реши къде да върви твоята съдба,
не се води по грешна звезда.
Прощавам ти, защото те обичам,
но и аз съм човек, уморявам се да тичам.
Дойде време да спра на STOP,
не съм толкова млад, за да живея като роб.
 


© Явор Перфанов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??