Задъхано се спрях
във твойте очи... Притихнах.
Да си почина. Жадна бях.
Наведох се и пих -
от устните ти до пресищане.
Не исках да пресъхват, хладни.
В ръцете ти се сгуших,
да се стопля. Припламнала,
... в побелялата жарава на сърцето,
предишната.
Усетих пулса на сърцето ти.
А моят спираше...
Умирах ли?!
В нозете ти да падна .
Да взема прошката,
която ти поисках... неотдавна.
Родих се ...
© Нели All rights reserved.