Жадна, прежадняла
в ръцете ти пламнала, изгоряла -
все мен търсиш и към мен тичаш,
ти, мой любим,
пред всички крещиш, че много ме обичаш!
Само ти всичко ми даваш -
света ми за секунди покоряваш!
Пламнала и изгоряла
за прегръдките ти копнея,
родена да съм там - в твоето сърце
и ревниво да ме пазиш
други очи да не ме гледат -
ти да ме покориш и съхраниш -
с мен в безкрая да полетиш!
© Виолета Веселинова - Ил All rights reserved.