Гледаш ме жадно,
докосваш с ръка,
базмълвно ми казваш
с усмивка "ела!"...
Прежадняла копнея
по твоите устни,
но още не смея
от тях аз да вкуся...
И все повече жадувам
за устни като сладолед,
знам, без да умувам,
че съм жадна за... ТЕБ!
На "L" :)
© Петето All rights reserved.