Jun 21, 2017, 9:27 PM

Жадни светлопади 

  Poetry » Landscape
712 2 21

В гората нежно се стели

пътеката, обвита в мъгла.

Над нея лъчи без предели

размахват светли весла.

© Стойчо Станев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??