Жадно пак прозореца отварям,
дишам въздуха със пълна гръд.
Вятърът с косите ми играе,
ласкави - лъчите ме зоват...
Пак ме мами слънчева пътека,
капчици в очите ми блестят...
Тази нощ в съня ми ще съм лека -
чака ме отново дълъг път...
© Вилдан Сефер All rights reserved.