Теб жадувам
пак сладко да целувам.
Мило мое момче
в ръцете ти е най-добре.
Гледам те с усмивка блага
скъп гост си в моите сънища
изпитвам нежна наслада
когато ме прегръщаш.
Жадувам в твоя град да гостувам
да пръскаме любов и светлина
с усмивки и топлина
да радваме света.
© Жанет Георгиева All rights reserved.