Стопявам се,
когато виждам
как се смееш и цъфтиш.
И няма смисъл
да завиждам
на красавици в афиш.
Че твоят образ
е икона
и прави погледа ми благ.
Готов съм
да руша закона,
но да встъпя с тебе в брак!
© Никола Апостолов All rights reserved.
Радвам се, че съм Ви развълнувал с написаното!Бъдете и пишете та и аз да Ви чета.Сърдечни поздрави!!!