От Витоша се спуска
красив софийски здрач.
По улици препуска
и тих моторен плач.
Реклами във неони
примигват от стени.
И правя аз поклони
на хубави жени.
Събужда се живота
във моя нощен град.
Живял го бих с охота
да бях поне и млад...
© Никола Апостолов All rights reserved.