Sep 30, 2010, 9:32 AM

Жарава 

  Poetry » Love
668 0 4

Жарава

 

В очакване за следващата среща,

за нежното докосване с очи,

за думите безмълвни, но горещи,

душата ми молитвено мълчи.

 

И всеки миг към теб ме приближава,

и всеки разум с тебе ни дели...

Сърцето ми обаче е жарава

под стъпките ти –

                     чувстваш го, нали?

 

 

 

 

 

 

 

© Христина Радомирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??