ЖАРГОННО
Ходи да боцкаш калинки!
Ходи да бричиш комари!
Брецай си кротко, Малинке.
Някой и теб ще товари.
Някой и теб ще избаца
ти, гургумейчице бяла!
Ти си ми риба,но цаца!
Но пък ме кефиш ма, Хало!
Муцка си ти непукистка.
Мааш се с фърфалаци.
Ферщея, ти си спиртистка.
Гилаш на чорчек бе, Мацо!
Шматкай се, стара финяго.
Гърла си ти и бичкия.
Лягай на мойта винтяга!
Водата да ти напия.
© Венцислав All rights reserved.