ЖЕЛАНИЕ
Искам да върна моята младост,
на колене да застана пред теб.
Желания - развилняло се стадо -
отново в ума ми зараждат вертеп.
Ще сваляме дрехи и бащин морал,
на присмеха жалък ще устоим.
От клюки пламнал е целия квартал,
… но на щастие тук, дом ще градим.
© Мимо Николов All rights reserved.