Искам да докосна лицето ти,
да погаля топлите устни,
които разтуптяват сърцето ми
и искат от мене да вкусят.
Искам да повярвам на думите,
които изричаш наяве,
да прогоня всяко безумие
и всичко зад нас да оставя.
Искам да се сгуша в ръцете ти,
уморена от дългия ден
да забравя навеки греха ти
и приема тази сила в мен.
Искам да заспя затоплена,
да усетя как целуваш косите ми
и пазиш съня ми от спомена,
че бил си само в мечтите ми.
© Зл Павлова All rights reserved.