Предчувствието сляпо ме поведе
към нещо иреално, но желано.
И някакво копнеещо доволство
заливаше душата на талази,
подобно на телесното пиянство;
пробуждащо езическата нежност
докосваше със мигли същността ми
и ме подканваше да оцелея.
© Ива Котине All rights reserved.