Ж Е Л А Н И Е
Желая...,просто една пресконференция,
с присъствие на светила от енергийния бранш,
която да прекъсне тъпата,гадна тенденция,
водеща до световен енергиен блокаж.
С дареното Божие решение на проблема
на мига ще овладеем Енергийната Мощ на Планетата,
ще отпаднат всички климатични дилеми,
свързани с Жестоката,Глобална Вендета.
Много ли искам на фона на Колосалните Загуби,
ако от глупост пресконференцията не се състои
и няма ли да е гавра,арогантност и наглост,
да гинем всред Пожари,Урагани и Побеснели Води...?
17.08.2024г.гр.Свищов
© Красимир Кръстев All rights reserved.