Jul 7, 2008, 6:11 AM

Желание 

  Poetry » Erotic
1587 0 2

The work is not suitable for people under 18 years of age.

 

Как искам аз сега да те целуна,

до нежните клепачи устни да допра

по скулите ти бавно да се спусна,

на устните ти дълго, дълго да се спра.

Езиче по врата ти да прокарам,

там да целуна жадно бенчица една.

Със пръсти твоите гърди да галя

минута-две да смуча техните зърна.

а след това надолу ще се спусна.

Около пъпа ти език ще завъртя.

Внезапно после в пъпа ще го впия,

докато чувствам цяла твойта топлина.

Навреме доловила твоя поглед,

аз ще те любя дълго, страстно във нощта,

така, познала всяка твоя фибра

в омая името ти силно ще крещя.

Накрая нокти в тялото ти ще забия,

цяла тръпнеща, зовяща във екстаз

и с нежни думи аз ще те опия,

а после дълго ще те гледам във захлас.

И ще пия страст от теб с големи глътки

чак като докрай се аз опияня,

ще се спра сама във твоите прегръдки

и от страст пияна кротко ще заспя.

© Виктория All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??