Dec 16, 2007, 1:42 PM

Желание за грях 

  Poetry » Love
676 0 4

  Отблъснах те онази нощ безлунна.

Не съжалявам! Ти помни това!

Ала ти различен си към мене оттогава, сама не знам защо, кажи ми ти?

Не искам аз да мисля, че с мен си заради плътта…

И сам дори ти знаеш – от теб не искам аз това…

Аз може би обичам те -Дали?

Не знам! Привързах се към теб - ще кажа!

И боли ме силно от мисълта, че с мен си бил заради плътта.

Нима животът - толкова ли е ужасен?

 Защо се подиграва с мен?

Защо подлага ме на риска тъй болезнен и студен?

Защо държиш се с мен така?

Мое малко синеоко момче, нима аз за теб съм играчка?

Не вярвам! И ти сам каза, че не е така!

Не искам - причинява ми туй страшна болка!

Ти си толкова тайнствен и тъй нежен със мен…

Ще бъде тъй подло от твоя страна да бъдеш с мен заради плътта.

Не, не желая от тебе това!

Аз с теб съм заради любовта!

Тя! Тя ме овладя - дали да се радвам или да тъжа?

Това ще чуя от тебе сега!

Дали да се радвам на магията на любовта или да отроня за нея сълза, една сълза в памет на любовта!!!

07.07.2004г.                                                    
Надя

© Надежда Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • харесва ми! Виждам че и други , като мен винаги си записват датата като пишат нещо (макар че тук съм добавил стиховете си без дата). Мисля че е много полезно да си спомниш защо точно си написал това и извиква много спомени. Съжалявам че се отклоних малко в коментара но пак ще повторя - много е хубаво!
  • Много е хубаво!!!Поздрав и прегръдка от мен
  • Страхотно е...Направо ме разплака..Все едно е писано за мен!Не спирай да пишеш!
  • ПИШИ!
Random works
: ??:??