ЖЕЛАНИЕТО НА ПАДНАЛИЯ АНГЕЛ
Страхът е особена сила,
мощна и наглед непобедима.
Ако някой дух ми предложеше сила,
веднага щях да кажа: ”Страхът!”, а не да бъда невидим.
Ако можех само да използвам страха,
щях да съм най-могъщият на света.
В ръцете ми щяха да треперят сърца,
покрити със сълзи на страх и тъга.
Но като помисля и ужасът е сила могъща!
Сила, срутваща смелостта както буря къща.
Щях да се храня със писъци и кръв,
макар и илюзорни, за демони те щяха да са стръв.
Ала вместо това аз седя у дома,
в пещера по-тъмна и от нощта.
И мечтая за страх и мъчения – порой,
та да убия онези, наранявали ме безброй.
© Габи Кожухарова All rights reserved.
Смело на пред!
П.П.
Предвид малките ти години, какво ли може да очакваме от теб за в бъдеще?!