Желания
Полугнила круша
да похапна и корица хляб.
Ще добавя и водица.
Блага дума да изрека
или чуя, това ще ме нахрани!
Да ме будят птички
и щурец да ме приспи.
Щастието е туй за мене!
Напомня ми за дядо и баба.
Без пари и списъци!
Без коли и пушеци!
Копнея за покой и природа!
Копнея и за картина от Ренесанса!
Да бъда вътре в нея.
Част от красотата и таланта!
© Мина Конарова All rights reserved.