Jan 22, 2006, 10:22 PM

Желая 

  Poetry
5913 1 0

Желая да те видя.
Желая да усетя твойте устни в нощта.
Желая да изрека милото ти име.
Желая те от тук до края на света.
Желая да те милвам постоянно.
Желая да те усетя като блясък нов.
Желая твойто тяло непрестанно.
Желая да ти дам своята любов.
Желая да съм само твоя.
Желая да си обречен само на мен.
Желая тази победа този път да е моя.
Желая да те виждам всеки ден.
Желая мира да не ми даваш.
Желая да не топлиш чуждите легла.
Желая и ти да ме покоряваш.
Желая да разбиваш другите женски сърца.
Желая да ми целуваш очите.
Желая да те целувам и аз.
Желая да ми пресъхнат сълзите.
Желая те с изгаряща страст.
Желая да те погаля.
Желая сега да си до мен.
Желая да те обладая.
Желая да те видя смутен.
Желая да бъдем пак двама.
Желая да се сбъднат мойте мечти.
Желая да бъда желана.
Желая те толкова много,а ти?

© Ванина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??