Mar 7, 2008, 9:06 PM

Желая те 

  Poetry » Love
933 0 2

Обичам всичко в теб.

Безнадеждно търся те навред.

Искам те сега.

Чакам те в съня.

Ангел си ти за мен.

Моля Бог да те прати в моя плен.

Теб душата моя търси.

Единствен ти живота ми разтърси.

Мили, искам да ме любиш,

Искам ума си по мене да изгубиш.

Любов ще ти дам аз,

Отново ще усетиш страст.

© Лиляна Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??