Aug 7, 2008, 6:57 AM

Желая те 

  Poetry » Erotic
4647 0 2
Желая те

 

Ела сега в нощта,

не мога повече да чакам...

събуждай нежно в мен греха,

остави ме в плен на любовта!!!

Ела и докосни ме пак,

както можеш само ти,

от страст да потреперя чак

и всичко в мен да изгори...

Само с поглед разгадай

моите мисли и мечти,

искам те до болка, знай,

и за теб сърцето ми тупти...

Всичко в мен крещи:

- Ела в нощта и ме вземи!

Всяка моя мисъл пак си ти -

обичам те и знам, обичаш ме...

Нали?!

© Маргарита All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??