Желая за мислите си аз да ти разкажа , отдавна терзаещи моята душа.
Твърде късно е номера да избера – часовника показва полунощ .
Вярвам ,че отдавна те познавам аз от времена далечни и незнайни бяхме близки ,но се разделихме .
В един ден щастието ни бе отнето ,но надеждата отправи мислите ми към звездите водещи съдбите ни от векове.
В сърцето си ще бъда с теб ,не плачи ! Във вечността ще те обичам аз ...
© Катя Петкова All rights reserved.