Жена
Със двете си ръце, земята дигнах и я... търсих,
а тя била зад мен и... диша.
Очите са и ветрове, и порив, огън и... магия.
Косата и във тялото се слива... и прелива...
Погалвам тялото и нежно, душата ми... танцува.
Гърдите аз ще и докосна, като цвете със ръце и... устни.
Сигурно и дъхът ми спира, вятърът ще ми... запее...
Душата и се крие, но аз ще я открия, тя за мен е... вечен ден
и сърцето ми ще знае, че е зад мен и... диша.
Юлиано
© Юлиано Кръстев All rights reserved.