Oct 17, 2008, 12:26 PM

Жена 

  Poetry
679 0 2
Жена

Аз съм просто жена,
която знае своята цена.
Мога да бъда нежна и зла,
красива като орхидея,
тъмна като нощ без луна.

Пометена от мъжки ветрове,
ще надвия своите страхове,
защото съм жена, за любов родена,
на тази вселена.

© Цветелина Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??